Rjjk logo & txt 320
Romerike Jujutsu Klubb

Dugnad

I Romerike Jujutsu Klubb har vi ingen dugnad som ikke er direkte relatert til trening og klubbdrift.  Ingen utdeling av reklamemateriell for andre, kakebaking, lotterier, varetellinger eller salg av dopapir.

Klubben er en frivillig organisasjon så alle medlemmer og foreldre forventes å bidra til virksomheten.

Verv i klubben er ikke betalt, men godtgjøres med fritak for treningsavgift.

En gang i året vasker vi ned hele lokalet, og alle forventes å være med.  Er vi nok folk, tar det under to timer å gjøre rent overalt.  Dette skjer vanligvis andre søndag i januar, og det vil bli sendt ut egen e-post for dette.

Alle medlemmer som er gradert til grønt belte eller høyere forventes å delta i instruksjonen, først som hjelpeinstruktører, så som gruppeinstruktør og eksaminator på gradering.  Alle medlemmer som er gradert til svart belte forventes å delta som sensor på gradering.

Alle medlemmer som er gradert til brunt belte eller høyere forventes å delta i teknisk komitè som utarbeider pensum og treningsopplegg i klubben.

Alle medlemmer og foreldre forventes å stille til verv i klubben slik som leder, kasserer, medlemsansvarlig, materialforvalter, foreldrerepresentant og markedsføringsansvarlig.

Alle medlemmer og foreldre forventes å delta på markedsføringstiltak som å henge opp plakater eller stå på stand.

Hver høst arrangerer vi treningsleir for egne medlemmer og inviterte deltakere, barn og voksne.  Alle medlemmer forventes å delta på leiren både på treningen og som medhjelpere.

Hvis alle tar i et lite tak, blir jobben lett!

Rjjk logo & txt 320

Hva skjer? Ical

Juni
6. Tirsdag 19:00 - 20:30
Ical
Gradering Voksne
8. Torsdag 17:45 - 18:45
Ical
Gradering Panda
15. Torsdag
Siste trening Panda
Siste trening Tiger
August
29. Tirsdag
Oppstart Tiger
31. Torsdag
Oppstart Panda

Grupper