NM i Jujutsu lørdag 5. november i Sarpsborg

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2016-10-18 Utløpt 2016-11-06 00:00.

NM i jujutsu 2016 arrangeres av Sentrum Kampsportklubb i Sarpsborghallen. Datoen er 5.november, parallelt med stevne i karate og kickboksing. Informasjon om NM oppdateres stadig i terminlisten i SportData. På våre nettsider kan du lese mer om Sentrum Kampsportklubbs bidrag i feringen av Sarpsborgs 1000-årsjubileum, et stort kampsportstevne!

Lørdag 5. november er det NM i jujutsu i Sarpsborghallen, Dronningensgt 53, 1704 Sarpsborg. Du kan lese mer om dette her: http://kampsport.no/forbund/tre-kampsporter-tak/

Det er et meget interessant arrangement. RJJK deltar ikke i kunkurranser per i dag, men det hadde vært morro om flere av RJJKs utøvere kunne reise ned å oppleve dette fra tribunen. Kanskje noen får inspirasjon til å delta senere?

Stevnet starter kl. 0900, og koster kr. 50,- i inngangspenger fra 10 år og oppover.

Om flere ønsker det, kan vi arrangere felles avreise fra Strømmen. Send mail til post@jujutsu.no og fortell at du vil være med. Vi kan ta med flere barn, men kun maks fire barn per voksen som kjører bil! Husk å send med barna det de trenger (penger, mat, klær, osv.).

Dette blir gøy!  :-)

Svein Robert Rolijordet